Копринен бял млечен шоколад и малини, които са създадени един за друг. Свежият вкус на българските малини допълва чудесно белия шоколад.
"Гайо шоколад" е малка работилница за шоколад в Пловдив, в която се изработва истински шоколад, директно от фини сортове какаови зърна. За получаването на всяко едно блокче са нужни 3 седмици: какаовите зърна се пекат на място, мелят се в каменна мелница и получената шоколадова маса зрее, преди да бъде излята ръчно във форми.
Съставки: Какаово масло, пълномаслено сухо мляко, обезмаслено сухо мляко, нерафинирана захар, лиофилизирани малини (8%), бурбонска ванилия.
Може да съдържа следи от ядки.
Хранителна информация за 100 гр.:
- Енергийна стойност - 2475.5kJ / 591.7kcal;
- Мазнини - 39.7 г,
- от които наситени - 24.4 г;
- Въглехидрати - 50.3 г,
- от които захари - 48.7 г;
- Белтъчини - 8.4 г;
- Сол - 0.57 г
Произведено в: България