• Sold out
Езия - био универсална смес за пране и почистване

Езия - био универсална смес за пране и почистване

8,75 лв.
С вкл. данък

Натурална ръчно приготвена смес за пране и почистване

 • не съдържа алергени
 • без изкуствени химически съединения
 • без изкуствени парфюми и аромати
 • без оптически избелители
 • без ензими и фосфати
 • не оставя следи по тъканите

Разфасовка: 0,800гр.

к-во
Изчерпано

Езия е универсална смес за пране и почистване, съставена изцяло от натурални продукти. Смес за парне и почистване Езия осигурява чисто пране, чисти съдове, чист дом и най-важното – пази заобикалящата ни среда чиста, тъй като не съдържа вредни за здравето и природата химични съединения.
Натурална смес за пране и почистване ЕЗИЯ е напълно безвредна за сетивата, подходяща както за машинно, така и за ръчно пране, за миене на съдове и почистване на всякакви повърхности.

Използването на смес за пране ЕЗИЯ в домакинството е най-добрият начин за постигане на чистота без използване на препарати, съдържащи вредни химични съставки. Съставките на ЕЗИЯ са изцяло натурални и са с антибактериално и хипоалергенно действие.

ЕЗИЯ съдържа:

 • Растителен сапун от зехтин - от 5 до 15%
 • Морска нейодирана сол - от 15 до 30%
 • Хранителна сода бикарбонат - от 15 до 30%
 • Бала хума каолин-над 30%
 • Лимонена киселина - по-малко от 5%


Не е тествана върху животни и се състои само от смесване на натурални сертифицирани съставки.

С ЕЗИЯ ще се радвате на отлични резултати в прането, почистването, миенето на съдове и цялостната хигиена в дома, без да се притеснявате за околната среда и здравето на семейството си, тъй като ЕЗИЯ не предизвиква алергии, сърбежи, дразнения, безопасна е за септични ями и се произвежда с минимален екологичен отпечатък.
С помощта на натуралната смес за пране ЕЗИЯ ще се справите с петна от мазнина, кафе, кръв, повръщано, плодове, и всякаква мръсотия. Езия почиства чудесно мазни съдове, загорели съдове за готвене, мазни фурни, мръсни подове и кухненски повърхности, изпира подови настилки, матраци и дамаски, почиства перфектно и до блясък банята и тоалетната.
Основна съставка на смес за пране ЕЗИЯ е бялата хума каолин, която е мощно средство за справяне с мазнините, петната, с помощта на содата и морската сол има усилено антибактериално действие и мощен дезодориращ ефект, помага в борбата с алергиите и има омекотяващи свойства.
От хилядолетия са използва хума в козметиката и прането, дори все още има български села, където са пере с хума. Благодарение на нея успяваме да постигнем това, с което дори някои химически препарати не се справят. Битовата химия съдържа силно отровни вещества, които бавно, но сигурно ни разболяват, без дори да знаем, че те са причинителите на много наши заболявания и алергии. SLS (sodium lauryl sulfate), например се съдържа в повечето шампоани, душгелове, сапуни, и друга козметика за тяло, в перилните препарати, гелове за миене на съдове и т.н. Тази съставка, която звучи съвсем безобидна, предизвиква изсъхване на кожата, сърбеж, пърхот, рани и алергии, а е основа на повечето козметични средства за коса и тяло, дори на тези против пърхот и на повечето домакински препарати.
Нашият призив е да бъдем по-отговорни към здравето си и природата и да се опитаме да изключим отровите от менюто и домакинството си. За по-добър живот и по-чиста околна среда, изберете ЕЗИЯ.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Защо да избера Езия? Вече използвам друг"Био"препарат за пране.

Отговор: Езия е изцяло натурална смес за пране, не е препарат. Тя не съдържа никакви петролни продукти, а е композирана само от продукти, които се използват в домакинството. Езия е напълно безопасна за околната среда и намира много приложения в домакинството.

Имам чувствителна кожа и алергия към определени петролни продукти и затова използвам само продукти с надпис "Sensitive"("3a чувствителна кожа")

Отговор: Обикновенно тези продукти също съдържат доста вредни химически елементи. Езия се базира основно на бяла хума (Каолин), която успокоява, омекотява и подхранва кожата. Зеленият сапун от зехтин е напълно безвреден и не дразни кожата. Това прави сместа за пране Езия подходяща и за пране на ръка, както и за почистване на всякакви повърхности и дори за миене на съдове, без да се налага използване на ръкавици и/или други предпазни средства. Една от причините за разработване на сместа Езия, беше изключване на всякакви алергени и дразнещи сетивата материали от домакинството, с цел подобряване на здравето и средата за живеене.

Как мога да бъда сигурна/ен, че с тези съставки ще се изпере прането ми?

Отговор: От стари времена хората са използвали хумата, солта и разстителния/животинския сапун (според възможностите и мястото, на което са живеели), като основни средства за пране и миене. Ние няма нужда да се връщаме назад във времето, а да се възползваме от знанието и опита на предците ни. Това познание ни помогна да разработим формула, с която да постигнем целите си - чисто пране, запазване на цветовете и тъканите, омекотяващ ефект (благодарение на природната сила на хумата), изпиране без остатък по дрехите и отделните части на пералната машина, премахване на всякакви неприятни миризми, отстраняване на мазнините (без изкуствени обезмаслители), запазване белотата на дрехите (без оптически избелители) и мощно антибактериално действие, благодарение само на хума, нейодирана морска сол и хранителна сода бикарбонат.

Производител: Приватсистем ООД

Още от същата категория ( 1 друг продукт в същата категория )

Регистрация на нов профил

Вече имам профил?
Вход или Възстановяване на парола