Свещ шишарка №13 | Моравско село

Свещ шишарка №13

10,60 лв.
С вкл. данък

Свещ шишарка 

Размер: 6.5см.

Цена за 1 бр

к-во
Последна наличност

Свещите от пчелен восък се славят с няколко ползи за здравето:

 

Ниска токсичност: Тъй като свещите с пчелен восък са естествени, те не произвеждат токсични странични продукти и тежки сажди при изгаряне. Създаден от пчелите, 100% натурален, без химикали. Изгарят много чисто с малко дим.

 

Неутрализиращи замърсители: Свещите с пчелен восък произвеждат отрицателни йони при изгаряне и тези йони помагат за неутрализиране на замърсителите във въздуха. Това помага за премахване на прах, миризми и плесени в атмосферата, облекчаване на симптомите на алергия и астма и подобряване на дишането за всеки наблизо.

 

Релаксация: Простият акт на запалване на свещ има релаксиращи свойства и може да помогне за облекчаване на стреса и медитация. Леко сладкият, естествен аромат на мед може да помогне за това отпускане без натоварване.

 

Светлина: Свещите с пчелен восък имат най-ярката, най-чистата светлина от всички свещи и са най-близо до естествената слънчева светлина. Ако свещите трябва да се използват като източник на светлина, това може да помогне за намаляване на напрежението на очите и намаляване на главоболието.

 

Имат висока точка на топене (всъщност най-високата сред всички известни восъци), което води до значително по-дълго време на изгаряне и капе много малко.

svesht13
Още от същата категория ( 16 други продукта в същата категория )

Регистрация на нов профил

Вече имам профил?
Вход или Възстановяване на парола